Projectjes


Dag lieve lezer, hoe gaat het met je?

Het is alweer een heel zonnige dag. Ik ben begonnen met een wandeling en een ritje op de fiets. Het was nog vroeg, en wat frisjes. Er was minder tegenwind dan de vorige dagen, een serieus pluspunt, mooi meegenomen, vond ik. Ik vond het wat zielig voor de prachtige magnolia’s, die hebben een tik gekregen in de koude nachten… Spijtig, nu hebben ze bloemen met bruine randen.

Ik heb mijn creatief paradijsje naar buiten gesleept. Ik ben redelijk flexibel en mobiel, wat dat betreft. Ik heb netjes een kleedje op mijn plooitafeltje gelegd, om ‘niks vuil te maken’… ik kan nogal knoeien met verf, vandaar.
Ik ben vol enthousiasme aan de slag gegaan met kleurrijke verf. De staalblauwe lucht nodigt uit om zijn kleurenpalet te vervolledigen.

Ik ben bezig met een ‘geheim’ project. Top secret.
Ik mag daar niks over zeggen.
Nee, ik kan het echt niet verklappen.

Ik vind met de regelmaat van een klok heel vaak projectjes uit. Dat is kwestie van de creatieve stroom op gang te houden…
Natuurlijk, heb ik als uitvinder en bedenker van mijn eigen projectjes, het goede recht om mij al dan niet te houden aan mijn zelf opgelegde regels…
Dat kan wat vreemd klinken, want wat is de zin om er dan tijd en energie in te steken… Ja, da’s waar.
Maar ik weet uit ondervinding dat het helpt. Structuur en regelmaat helpen altijd in moeilijke tijden.

Op de foto hierboven, zie je in de verte mijn creatieve tafel. Daar ben ik bezig… terwijl Neltieke kwispelend rondhuppelt, en de plantjes in mijn borders en potten beginnen aan hun eigen taak.

Ik ben proper gebleven, geen verfvlekken gemaakt op mijn tafelkleedje… Maar je zou mijn broek eens moeten zien! En mijn handen!
Foei, foei, foei… ik had het kunnen denken…

Ik wens je een fijne dag.
Ik wens je een kleurrijke dag.
Dikke knuffel.
❤️

3 gedachten over “Projectjes

 1. Hey Claudine, Bedankt voor je leuke blog, structuur is zo belangrijk voor ons he. Ik heb nu meer zelfdiscipline dan ik ‘gewone’ tijd voor deze crisis🤔 Stof tot nadenken… Alhoewel, ik heb m’n dag niet van ‘nadenken’… Dat gebeurt wel vaker…

  Hoe gaat het met je? Heb jij ook telefonische afspraak met Wolf?

  Dikke knuffel Belleken ❤️😘

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

 2. O , je hebt het reactieknopje gevonden! Leuk! Ik ben wel benieuwd wanneer je geheim projectje niet meer geheim zal zijn . 😉 Heerlijk buiten werken geniet er van !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s