Te lang


Helaba.
Kiekeboe…
Hoe is ‘t met jou?
Hoe voel je je?

Hoe ik me voel?
Waar kom jij zo ineens vandaan?
Waar heb je gezeten?
Ik was zo ongerust.
Ik heb je overal gezocht.
Ik kon je nergens vinden.

Heb je je zorgen gemaakt?
Om mij?
Echt waar?

Ja natuurlijk…
Dat doen vrienden nu eenmaal…
Dat zijn we toch hé?
Vrienden?
Vrienden voor ‘t leven?

Ook als we mekaar een tijdje niet zien?

Ja natuurlijk…
Als je er niet bent, dan mis ik je…
Heel hard zelfs…

Oh, dankjewel.
Dat is dan wederzijds…

Ik wens je een heel fijne dag.
Dikke knuffel.
❤️

Een gedachte over “Te lang

  1. We zijn zeker vrienden voor het leven en zelfs over de dood heen. Heb je gemist…en toch voelde ik je hele tijd zo dichtbij. Wat super was aan de lockdown; is te ervaren wie er in je leven echt is, wie m’n leven de moeite waard maakt, weten op wie ik altijd kan rekenen, weten op wie ik elke dag denk,weten wat liefde is… En ja, ik heb heel veel geluk! Jij bent een grote schat in m’n leven! Voor altijd! ❤️😘

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s